Monday, May 2, 2016

Venafi Trust Protection Platform nu met AWS-integratie


Venafi Trust Protection Platform nu met AWS-integratie

Venafi introduceert ondersteuning voor Amazon Web Services (AWS) in het Venafi Trust Protection Platform 16.1. Daardoor krijgen organisaties een complete oplossing voor het uitgeven en managen van alle encryptiesleutels en digitale certificaten ter bescherming van cloud-services. De nieuwe versie integreert met AWS Certificate Manager, AWS Elastic Load Balancing (ELB) en AWS Cloudfront.

Organisaties die AWS cloud computing services implementeren en Amazon-certificaten gebruiken, hebben nog geen centrale oplossing voor het opslaan en beveiligen van alle gebruikte sleutels en certificaten. Door het toenemend gebruik van AWS-certificaten kunnen er daarom blinde vlekken ontstaan met betrekking tot welke certificaten waar worden toegepast. Venafi’s integratie met AWS vereenvoudigt en versnelt voor it-securityteams het inzichtelijk maken en beschermen van alle gebruikte sleutels en certificaten. Door gecentraliseerde policies te gebruiken voor zowel de eigen netwerkinfrastructuur als cloud-services.

In tegenstelling tot andere oplossingen voor certificaatmanagement, kan Venafi alle sleutels en certificaten uitgegeven door meerdere certificaatautoriteiten (CA’s) te beveiligen, om het gebruik daarvan in het eigen netwerk, op mobiele apparatuur en voor cloud-servcies inzichtelijk te maken. Het is volgens de leverancier ook de eerste gepatenteerde oplossing die naadloze certificaatmigratie mogelijk maakt bij incidenten. Verder vereenvoudigt Venafi’s nieuwe Trust Protection Platform het geautomatiseerd genereren en implementeren van sleutels en certificaten in DevOps-architecturen. Door deze automatisch compliant te maken met het bedrijfsbeleid en -richtlijnen en daarmee DevOps-teams te helpen om snel en flexibel te werken.




No comments:

Post a Comment